Hotel Tivoli Prague er et sentrumsliggende hotell i vakre Praha, som ligger i den delen av byen som preges av næringsliv. Nærmeste naboer til hotellet er også turistvennlige, med både togstasjon, nasjonalmuseum og kongressenteret i Praha kun et steinkast unna. Bestilling av Hotel Tivoli Prague kan gjøres på www.hotellerpraha.no, www.expedia.no eller www.billige-hotell.no.

Om hotellet

Bygget som huser Hotel Tivoli Prague er datert så langt tilbake som på starten av det 20-ende århundret. Bygget har blitt restaurert av italienske arkitekter i en stil som skal stemme overens med det som var typisk i tidsepoken hotellet ble bygget på. Standarden på rommene er dermed topp moderne, med unike veggmalerier og interiør som får en til å føle seg som en konge i den gamle renessansen. Samtlige rom er utstyrt med TV, minibar, safe og trådløst internett.

Andre fasiliteter på Hotel Tivoli Prague inkluderer døgnåpen resepsjon, frokost inkludert i oppholdet, en liten café/lobby bar samt et lite treningsrom og muligheter for å vaske klær. Hotellets betjening er også lommekjent i Praha, og kan anbefale utflukter og severdigheter til den som ønsker å oppleve de beste sidene av byen.

Beliggenhet

Hotel Tivoli Prague ligger i næringslivdistriktet av Praha, noe som gjør at man er skjermet noe for kveldens støy og bråk. I umiddelbar nærhet finnes og store deler av byens kulturarv, der de fleste severdighetene kan nås til fots. For eksempel ligger berømte Charles Square kun en spasertur på 10 minutter unna, mens nasjonalteateret og Charles Bridge ligger knappe 25 minutter med gange fra hotelldøren. Ankommer man Praha med fly, så må man påregne en busstur på omtrent 30 minutter fra flyplassen.

Hotel Tivoli Prague er et av de rimeligere hotellene i Praha med tanke på standarden, og har rom med sengeplasser for opptil tre personer. Standarden er relativt lik på samtlige rom – det eneste som varierer er størrelsen og antall sengeplasser.