Den verdensomspennende Radisson Blu-kjeden er til stedet med sine mange hoteller i både store og små byer over hele verden, og har flere hoteller i det ganske land. Sørlandshovedstaden Kristiansand er intet unntak, der Radisson Blu med sitt Caledonien Hotel faktisk ikke bare er byens største – men det største på hele Sørlandet! Med en sentral beliggenhet er det dessuten optimalt for deg som besøker byen som turist, samtidig som de mange fasilitetene også vil være nyttige for forretningsreisende.

Beliggenhet

Hotellet ligger midt i sentrum, slik at man er omkranset av alt fra butikker til restauranter og severdigheter. Gågaten og torget i Kristiansand befinner seg bare et lite steinkast unna, og man kan ta seg til attraksjoner som dyreparken i Kristiansand til fots. Radisson Blu Caledonien Hotel ligger dessuten i gangavstand til både museer og andre severdigheter i byen. Lufthavnen på Kjevik ligger bare knappe 14 kilometer fra hotelldøren, og følgelig tar ikke kjøreturen veldig lang tid enten man bruker buss eller taxi. Dersom du foretrekker leiebil kan vi anbefale Opodo.no eller Leiebilguiden.no – Kristiansand.

Rom

Med 205 gjesterom er som vi nevnte innledningsvis Radisson Blu Caledonien Hotel det største hotellet på Sørlandet. Hotellet holder gøy moderne standard, og selv de enkleste standardrommene bærer preg av en moderne og enkel innredning. Alle rom er utstyrt med fasiliteter som TV, klimaanlegg, minibar og trådløst internett uten ekstra kostnad. Man kan velge mellom følgende romtyper for et opphold på hotellet: Standard, Business Class og Suite.

Frokost er inkludert i oppholdet og serveres i form av buffet.

Fasiliteter

Hotellanlegget på Radisson Blu Caledonien Hotel er omfattende, og gir deg tilgang til mange fasiliteter enten man oppholder seg i Kristiansand som turist eller som forretningsreisende. Det innebærer velkjente varemerker i Radisson Blu-kjeden som ekspress eller sen utsjekking, gratis kaffe og tilgang til møterom eller konferansesaler. Eget treningsrom er også tilgjengelig til alle døgnets tider. Hotellet har en egen restaurant i Brasserie C, som serverer en variert meny uten at det behøver å koste skjorta. Hotellet har også en egen Lobby-bar, samt en mer komplett pub i Telford’s Pub, som også er populær blant lokalbefolkningen. Romservice er tilgjengelig.

Forøvrig kan bestilling av dette hotellet gjøres på følgende sider : no.hotels.com eller www.hotellerkristiansand.no