Lillehammer, mest kjent som arrangør for de vinterolympiske lekene i 1994, er fortsatt et yndet turistmål for både norske og utenlandske turister. De fleste ønsker å bo sentralt i byen, og følgelig er Clarion Collection Hotel Hammer et meget godt alternativ. Den sentrumsnære beliggenheten gjør at man kan nå de fleste attraksjoner og severdigheter til fots, og følgelig spare mye penger på kollektivtransport. Hotellet er dessuten svært flott og moderne, og vil følgelig by på et trivelig opphold i Lillehammer, enten man besøker OL-byen som turist eller i jobbsammenheng. Booking av dette overnattingsstedet gjør du enten på Nordicchoicehotels.no eller du kan også prøve hotell lillehammer.

Beliggenhet

Clarion Collection Hotel Hammer ligger meget sentralt i Lillehammer, og er omringet med alt fra kiosker til butikker og restauranter. Spaserturen ned til selve hjertet av byen er på knappe 300 meter, og etter noen få minutters gange er man følgelig på bytorget. Avstanden til sentralbanestasjonen er heller ikke lengre enn at det tar fem minutter å spasere dit. Med andre ord bor man meget sentralt på hotellet, men samtidig noe usjenert ettersom utestedene og nattelivet ligger noen hundre meter fra hotelldøren.

Rom

Hotellet har 95 gjesterom og omtrent det dobbelte i antall sengeplasser. Alle rommene holder høy standard og er stilfullt innredet, med moderne interiør. Man har dog ikke veldig mange valg når det kommer til romtyper, da man kun kan velge mellom standard- eller superiorrom. Makskapasitet er tre personer med ekstraseng. Rommene er utstyrt med fasiliteter som minibar, skrivebord og trådløst internett. Enkelte rom har balkong med utsikt over Lillehammer by.

Frokost er inkludert i oppholdet.

Fasiliteter

Clarion Collection Hotel Hammer er et forholdsvis enkelt hotell uten de mange fasilitetene, men tilbyr det lille ekstra i ting som kveldsmat, gratis frokost, parkering (mot ekstra kostnad), gratis trådløstinternett og et enklere treningsstudio. Hotellet har også en enklere relax-avdeling med badstue og solarium, samt enklere servering. Forretningsbesøkende vil kunne dra nytte av to møterom som har en kapasitet på inntil 40 personer.