Scandic Havet er det nyeste og mest moderne hotellet ikke bare i Bodø, men i hele Nord-Norge. Det hadde åpning sommeren 2014, og er følgelig et av de mest luksuriøse hotellene man kan oppholde seg på i nordlandshovedstaden. Beliggenheten er så nært havet som det kan forblitt, noe som også byr på en latterlig pen utsikt over havgapet, fjellene og ikke minst byen. Samtidig kan man spasere til det meste som byen har å tilby, med en meget sentral beliggenhet. Hotellet kan også tilby mange fasiliteter til sine overnattende gjester, enten man kommer som i forretningssammenheng eller som turist til den vakre kystbyen.

Hvor bestiller jeg?

Bestilling kan gjøres på blant annet bodøhotell.no eller Expedia.

Beliggenhet

Som navnet tilsier, så ligger Scandic Havet nærmest klistret til havgapet. Det gjør at ingen andre bygninger blokkerer utsikten, slik at man fra de fleste rommene kan nyte den så godt det bare kan gjøres. Beliggenheten er også midt i hjertet av Bodø sentrum. Innenfor en omkrets på 200 meter finner du byens beste utesteder og natteliv, samt et stort kjøpesenter, torget, restauranter og mye mer. Du bor med andre ord midt i smørøyet! Avstanden til flyplassen er knappe to kilometer, så på en godværsdag er det faktisk mulig å spasere dit – eller ta en kjøretur på maksimalt fem minutter.

Rom

Med 234 gjesterom er Scandic Havet det desidert største hotellet i Bodø. Og som et helt nytt hotell, bygget i 2014, er det naturligvis meget høy standard over rommene. Man kan velge mellom standard, superior, superior extra – eller virkelig slå på stortromma og innlosjere seg selv på en «Presidental Suite». Samtlige rom har uansett panoramautsikt og høy standard, med fasiliteter som TV, hårføner, trådløst internett, kjøleskap, strykebrett og safe. Ingenting er spart på her, så hvis du vil bo luksuriøst i Bodø, er Scandic Havet definitivt det rette valget.

Fasiliteter

Scandic Havet har mange fasiliteter enten man besøker byen som turist eller i forretningssammenheng. Sistnevnte vil kunne dra nytte av byens største konferansesal, med rom til hele 1000 personer. Mindre møterom er også tilgjengelige. I syttende etasje ligger hotellets restaurant og bar. Med byens beste utsikt kan man nyte et bedre måltid og god drikke i ubeskrivelig vakre omgivelser. Hotellets betjening er også behjelpelige med transport eller tips til utflukter i Bodø-området.

Attraksjoner i Bodø

Mer om Bodø