I sentrum av Stockholm, finner vi det stilrene og moderne hotellet Hotel Birger Jarl. Det har blitt døpt av byens grundere, og benyttes ofte av overnattende som er i den svenske hovedstaden i forretningssammenheng. Allikevel vil både kjærestepar og familier også trives her – i det som er et av Stockholms største hoteller.

Om hotellet

Hotel Birger Jarl huser nemlig hele 271 rom av svært varierende standard – man kan nemlig velge mellom hele ni forskjellige romtyper! De har noe så enkelt som et kabinrom, som passer perfekt for den som kun søker overnatting som er så billig som mulig. Den største suiten er inspirert av 70-tallet og byr på mye lokalhistorie, mens alle rommene inkluderer hårføner, te- og kaffekoker, trådløst internett og safe. Alle rommene er innredet av profesjonelle designere, som har satt sitt preg på hele hotellet.

Hotel Birger Jarl ligger i sentrum av Stockholm, slik at man som turist kan oppleve mye av det byen har å by på bare ved å ta beina i bruk. Fra flyplassen Arlanda, som ligger et stykke utenfor selve byen, må man regne med en busstur på omtrent 50 minutter til hotellet. Dersom du foretrekker leiebil, kan Bilutleie24.no anbefales.

Booking

Bestilling av hotellet kan gjøres på blant annet :

Stockholmhotell.no – Billig hotell

Birgerjarl.se/default-sv.html

Servicetilbud og fasiliteter

Hotellet har egen restaurant og bar, som serverer både frokost og lunsj, samt middag i form av á la carte. Frokosten er inkludert i prisen for alle overnattende gjester, mens andre blir nødt til å betale 195 kroner. Ellers har hotellet fasiliteter som eget treningsstudio, med de mest brukte treningsapparatene. Parkering er også mulig mot avgift, mens trådløst internett er gratis for alle overnattende på hotellet.

Selskap og konferanser

Hotel Birger Jarl disponerer store møtelokaler som kan brukes både til arbeid og fest. Totalt rommer den største salen hele 550 mennesker om gangen, men det finnes naturligvis også møterom av mindre størrelser. Salene kan omgjøres til å arrangere selskaper som bryllup, konfirmasjoner, julebord og så videre. Hva med å ta med bedriftens ansatte til en uforglemmelig langhelg i Stockholm?